Världens Bästa Mamma

Idag har jag varit med mamma HELA dagen, jätte mysigt!!!
Först åkte vi till Folkets Park åt korv o sedan pannkakor med glass *mums* sedan var vi på lekplatsen med Julius :-)
Han tyckte att det var jätte roligt!!!!

Sen åkte vi hem o handlade för kvällsmaten ... kyckling sallad mm mm mm
Åt i mamma o pappas stuga tillsammans med stora syrran o hennes barn :-) sedan lekte vi ännu mer o åkte rutschkana ute på lekplatsen där!

Sen blev klockan mycket...o så var 1 ledig dag slut !! Slutade med värsta ovädert så vi fick gå in en stund innan jag kunde gå ner o hämta bilen för att senare köra hem!

Ghost Whisperer - Ludde & Min älskling serie började idag (tror jag, första avs jag sett på länge) blev överlycklig!!! Synd att Honey missade det bara :-(

Nu ska jag kolla färdig på min 5 timmar långa film :-D -Förintelsen- är på 5 delar o jag har kommit till 3.e
Jag får helt ont i magen av såna filmer men kan inte sluta titta på dem! Har sett hur många filmer fråna 2.a världs kriget som helst!! Förstår inte hur man kan ha så mycket HAT



Nyheterna på TV nu...en man som hämtat ut 2,7 miljoner i bankomaten...pengar som han inte ens hade på sitt konto undrar vad man själv skulle göra om man kunde ta ut hur mkt pengar som helst!?!?!
Jag är iofs ganska ärlig o hade nog inte kunnat ta så mkt pengar o sen fly, som denna mannen gjorde, till Polen!! Man kommer oftast inte så långt ... inte han heller så nu är han tydligen fast!

Blir nog lite glass med till filmen nu!!



Ha det så bra

Språkpolis...vilket skämt

Språkpolisen hahahaha vilket namn :-)
Det är ju så man orkar inte...eller rättare sagt JAG orkar inte bry mig om hur jag stavar o hur många punkter eller inte jag använder. Jag ber så mycket om ursäkt för er jag bryr mig om som läser min blogg, om ni tycker det är jobbigt!! Vill bara få ut ngt till mina nära o kära som läser min blogg medans Julius sover eller inte river lägenheten.

Hade varit ganska kul o veta vem den här medvetna personen är o se vad h*n har i sitt hem säkert bara miljövänliga saker o saker som h*n själv suttit o tillverkat.

Hahahahahaha det är ju bara så att det är folk med för mycket fritid som sitter o bryr sig om sådant. H*n har säkert inget jobb eller så är det väl någon datasnubbe som inte gör annat än sitter framför internet o läser, för honom, helt ointressanta bloggar.

SLUTA BRY DIG!!!

o sluta läs om du tycker att det är så patetiskt!

--------------------------------------------------------------------------------


Idag är jag ledig ett tag, ska jobba på fotbollen ikv. Sådär kul hade faktiskt velat vara ledig hela dagen :-( men så går det när man inte kan tacka nej. Men det blir mkt pengar i slutet av månade...JA TACK!!

Ringde på ett radhus idag (hyres) men såklart hade hyresvärden semester till den 10 Juli

Nu ska jag leka med sonen sen ska vi kanske åka till mormor o morfar som ska passa honom ikv när både jag o Ludde jobbar!

Ha det bra


Kan fortfarande inte fatta...

att Michael verkligen är död det är helt sjukt!!!
Kommer ju aldrig komma någon sådan igen känns det som...för dem artister som är nu är ju inte i närheten av vad han någonsin varit!!!!!!!! Men hans muik kommer nog alltid att finnas kvar jag lyssnar på hans skivor om o om igen i bilen han är faktiskt världens bästa 
Tycker att dem spelar lite på radion bara MER MICHAEL ÅT FOLKET!!! (nu när jag kör nya bilen som vi inte har hunnit sätta in cd-spelaren i ännu) 


Julius är hos mormor o morfar i stugan, Ludde skulle tydligen också jobba idag...men bara 3 timmar medans jag har 7 LÅÅÅÅNGA timmar...

Jobbade i natt var hemma 4 o inte en parkeringsplats fanns höll på att bli knäpp körde runt o runt o runt tillslut fick jag ställa mig på gästparkeringen meeeen har inga mynt alla mynt vi får över går rakt ner i Julius sparbössa :-D (en sån man måste öppna med konserburksöppnare) o värsta stenålders maskinen ... tog inte VISA :-( ahhh så jag ställde mig där utan att betala o vips som en blixt från en klar himel 300 KRONOR i böter när Ludde gick upp imorse för att flytta bilen!!! Blir så arg så nu måste vi seriöst hyra 1 parkeringsplats till så vi alltid har plats till bilarna!!! 


Min lilla älsklings son fick en rutschkana häromdan o han verkligen ÄLSKAR den!!!!



Ha det så bra
 

Äntligen ny bil

Nu har vi äntligen köpt en ny bil :-D






I onsdags var vi med Freja o Kim på segevångsbadet o sola o bada

   


Nu ska jag iväg till jobb...i sista minuten som vanligt o jag måste duscha o så med...ska börja 11 :-(

RIP Michael Jackson



Ha det så bra

Ingen bil

SNYFT!!! Bilen va väl inte riktigt vad vi tänkt oss suuuck jag som så gärna ville!! Men bättre att ha lite is i magen...men problemet nu är att vi sålde vår jobb-bil idag..hehe så ja är det ngn som ska sälja eller känner ngn som vill sälja en polo säg gärna till!! Är i behov av ny bil!!!

Har ni varit på Ica i Lomma??!! Det har jag o vet ni...på grönsaksavd spelar dem inspelat fågelkvitter tro man blir knäpp efter en liten stund...tur man inte äter för mkt grönsaker! ;-)

Nu ska jag nanna upp tidigt imorn !!!


Får bara läsas efter 00.00 (23/6) :


GRATTIS BÄSTA MARLEIN!!!


Ha det bra

Längtar

tills att Julius blir lite äldre så man kan fira midsommar på riktigt!! Med nära o kära o göra midsommarstång o ha kransar dansa runt stången, äta gott o bara njuta !! Om vi nu någonsin kommer  att få fint väder på midsommar!! Var väl helt okej i år men lite för kallt för min smak :-D

Ja det kommer väl...bästa om man hade haft ett hus o ha det i då med

Mycket man vill!!!!

     -08 i Marias stuga

    förra året i mamma o pappas kolloni med en liten bebis julius :-)

Ha det så bra


Söndag

O vädret ser ju att vara ganska så fint...eller?? Jag har ju egentligen ingen aning sitter fortfarnade i morgonrocken (jobbade i natt)

Tänkte faktiskt ta på mig nu så ja o lilleman kan gå ut o gå en sväng! Han behöver ju inte sitta inne hela dagen bara för jag är slöööö hahaha men tydligen hade han lekt med isabell imorse :-D

Imorgon ska vi åka o kolla på ny bil wiiiiiie ska sälja vår röda bil imorn o hoppas hoppas hoppas att vi tar den vi ska kolla på med oss hem den ser så fiiiin ut!!!

Nu ska jag ta o gå ut

ha det bra

Midsommar

Vaknade imorse o mådde skiiiiiit ... tittade ut o sen satte jag mig bara o väntade ... mycket riktigt en liten stund senare regnade STORA droppar, blåste o tom åskade (enligt min man som var på jobb men jag hörde inget) Är jätte känslig för sånt väder blir oftast dålig då, har varit så ända sen jag var liten. Sen efter en stund började jag bli lite bättre o det var dags att gå till jobb. Fotboll Serbien-VitRyssland 0-0 blev det o sen var arenan tom ganska fort...inte så många som var o tittade!!
Ludde kom o hämtade mig för vi slutade ungefär samtidigt så åkte vi ut till mamma o pappas kolloni o åt lite korv, köttbullar, makrill & nypotatis...o gick ner till dansebanan o tog lottor...
Jag vann...en porslins groda med en krona på huvudet, badsalt o en insektsdödare (sånt tennisrack med ström) men sån hade vi redan så mamma fick den.

Sen åkte vi hem vid 11 o nu sitter jag här o ska snart hoppa i sängen o läsa "Emma, Mias dotter" fortsättnig på Gömda, Asyl o mias hemlighet (tror jag den siste hette) eller kansek inte fortsättning men detta handlar tydligen om hur allt den man läst i dem andra böckerna tagit hennes dotter...dem andra böckerna är jätte bra :-D



Hoppas att ni alla haft en trevlig o mysig midsommar

Malla & Barny

Har varit här hemma o hälsat på idag!!!! :-D sötaste Barny var det!!!

Just nu ligger en papillon överst på min önskelista såååå...den 4 november vill jag ha en liten hundvalp vill vill vill vill vill



  



 okej inte världens bästa bild...har ju världens sämsta kameramobil hahaha

Nu ska jag snart nanna, först mysa lite med min man i soffan

GLAD MIDSOMMAR!!!


Jobb

Idag har jag jobbat...som alla andra dagar!! Men jag jobbade faktiskt inte hela dagen ut...får göra det en annan dag. Idag blev det lite mys med Ludde o Julius på La Empanada... heter det så?? Jaja ni fattar nog...ohh ja mys o mys där är väl inte allt för mysigt men blev bara sugen på det efter mitt första pass så Ludde hämta mig så körde vi dit o åt.
Tog bussen till jobb idag :-( tycker inte alls om att göra det blir så åksjuk o seeeeen är det ju faktiskt dyrt 22 spänn för en resa från bunkeflo in till stan suck kommer minsann ihåg när det kostade typ 15 kronor. Fick iaf en liten cykeltur imorse, ner till bussen o det var ganska skönt!!

Nej men jag kan inte släppa att det är så dyrt att åka buss...så kan dem ju inte få fler att åka??!! Köra ju hellre då så slipper man gå eller cykla en bit med vad tänker dem med...GRÖNA MALMÖ!! Sänk priserna på bussen så kanske man tycker att det är lönt att sätta sig bland massa folk som hostar o nyser o chafförer som kör som galningar!!!

Mina senaste inköp till lilleman

       

Wiiiie Spiderman hahahaha

Ha det bra

Fimen

Var riktigt sjukt bra!!! Ni bör se den om ni inte redan gjort det!!!
Vi har köpt hemmabio...eller ja det var ett tag sen...men iaf så har det äntligen blivit inkopplat!! För mitt i filmen, som vi då kollade på playstationet, när det var mest spännande bara la den av o blev helt svart :-( trodde jag skulle dö...att det var filmen som var kass o klockan var över 11 så videobutiken hade stängt. Men då...då tog min man fram hemmabiot o kopplade in o vips så kunde vi se hela filmen :-)



Idag har jag jobbat o Ludde med...eller han har ju inte kommit hem ännu...Så Julius har varit hos morfar i kolonin o lekt!!!! Sen kom jag dit o hämta honom ... som tur var så hade jag köpt nya kläder till honom (för ovanlighetens skull haha) för han sprang där hemma i sin bloja o en extra tröja jag hade stoppat ner...för han hade tyckt det var JÄTTE kul med ett par plast ankor i en spann...men han ville tydligen med va en anka så hela han var genomvåt!!

Köpte spiderman kläder till honom hihihi ett par byxor, en huvtröja o ett linne :-)  (inte så han ska klä ut sig till spindelmannen utan det var bara som märke typ .. o bilder på)

Nu sover han i våra sängar ska in o borsta tänderna sen krypa ner till honom !!

          

Min UNDERBARA son!!!

Vet ni....häromdan när jag var på coop bernstorp såg jag denna

 från ena sidan till andra så himla fint...sen var det en svag över med...den fick inte plats på ett foto på mobilen tyvärr...

Ha det så bra

Ikväll

blir det film igen wiiiie MYS!! chips, godis o dippa :-)

TAKEN blir det idag den ska tydligen med vara bra hahaha vi får väl se



Ha det bra

Idag har jag

varit "hemma hos" Marlein :-) 

Mesta, bästa Marlein!! Julius fick leka med Anthon hihihii som kallade Julius för "lolos"  sötnosar :-D sen pussades o kramades dem med hela tiden!! 

 

LOVE YOU!!!!



Underbart

Hela helgen är jag ledig, tor-sön :-) i torsdags var det ju kasst väder så då var bara jag o Julius inne o busade :-D Ludde jobbade ju som vanligt till 23.00

Igår VAr hela familjen på Vizz på Entré :-) det var jätte kul alla 3 lekte så vi var helt svettiga när vi gick där ifrån. Sen på kvällen jobbade jag på strandbaden 22.00-03.00 men jag gick hem 01.30 för där var typ inget folk...regnig kväll mitt ute i skogen o 27 års gräns det var nog inte så poppis :-D

Idag ska jag o Julius hem till Malla <3 Så ska Julius & Anthon leka (förhoppningsvis hihihi) 
Ludde ska ut ikv :-D just när reclaimarna ska ut o härja i Malmö igen, suuuck blir så trött på dem. Se hur mkt dem ska förstöra denna gången!!!

Ha det bra  

Filmen

blev tillslut sedd :-) och den var helt okej, men mamma o pappa hade ju sagt att den var JÄTTE bra att dem skulle kunna se den igen o så ... så man hade nog ganska höga förväntningar på den hihihi men den  var absolut bra o rolig!!!

Idag har vi varit o kollat i lite affärer o nästan inte handlat något...skulle ju vara galet om vi inte skulle handlat något alls hahaha blev tio låtsas rosor, vi har pratat om att köpa det länge för det är så fint med rosor men riktiga dör så fort. Så var det 40% rea på allt i home style butien på Jägersro (tror den heter så) så där hittade vi våra rosor. Och Ludde han köpte 2 ps-spel suck hahahaha

Började ett par timmar senare än vad som var planerat idag men så sällan vi kan hitta på ngt o sen fick jag så himla ont i min mage så vi åkte hem o då tog jag en alvedon o sov en stund. Så det blev bara3 timmars jobb idag...

Imorn blir det en längre dag så nu är det nog dags att runda av!!

Ha det så bra

 Saknar sommarvärmen så vi kan grilla på uteplatsen

Då gör vi ett nytt försök

med filmkvällen!!! Hemma från jobb nu äntligen eller ja har varit hemma i en halv timme!!!

Så ikv blir det mys o film :-)

Nu busar sonen runt pappas ben medans han diskar så jag ska gå bort o hämta honom o BUSA !!

Ha det gott

Filmkvällen

Blev väl inte rikitgt som jag tänkt mig hahahaha pratade med Ludde i telefonen o han var på väg hem 35min efter att han sa att han BARA skulle stänga av datorn o sen köra...tydligen hade han stannat kvar o snackat i 5 MINUTER med en kollega o seeeeeen var han tvungen att tanka bilen. Så klockan tio över 12 ringde jag honom o dååå var han på väg ut ur Lund!!! Vi pratade o pratade o pratade o äntligen var han utanför

Ludde : "jag ska bara parkera bilen ses snart, puss"

Jag kommer inte ihåg att han kom in för typ 30 sek senare hade jag somnat....tror det var ett rekord på att somna snabbast, så det blev inga bakelser o ingen film hahaha men ikväll då slutar jag redan halv 9 så jag är hemma typ halv 10 så då ska vi se den...måste bara ringa mamma o pappa o höra så det inte var idag den skulle lämnas!!!

Nu ska jag äta lite frukost med min familj

Ha det bra


Cool men

Sitter o väntar på Ludde nu suuuck han har haft mycket på jobb så han fick minsann stanna där 1 halv timme extra hmm jobba över, eller hur hahaha
Han är på väg hem nu iaf så tills han är hemma tänkte jag göra vad jag ska på datorn så vi kan mysa sen wiiiiie vi ska kolla film idag, CoolMen


Mamma & pappa tyckte den var bra så vi  får se vad vi tycker :-) skulle vara bra musik i den!!!

Jag har även köpt bakelser till oss :-D lyxa till det idag, Ludde är ju ledig imorn o jag börjar inte förrän 14.30 så då får man vara uppe länge. Prinsessbakelse, en gul och en blå hahahaha får fira nationaldagen i efterhand...tyckte dem var så häftiga!!!

ha det så bra

1 Timme

tills jag ska vara på jobb o jag sitter här i morronrock o osminkad ahhhhrg varför fastnade jag här??? Hatar alla som bloggar :-( måste ju in o läsa o sen har någon kommenterat där som verkar kul  så ska man in o kolla den bloggen SLUTA BLOGGA SÅ JAG KAN KOMMA TILL JOBB!!!

Nej det menade jag inte egentligen...det är ju faktiskt mitt eget fel ELLER???

NU ska jag iaf få tummarna loss o klä på mig lite kläder.

Ohh idag är det Sveriges Nationaldag...o vi som inte har någon flagga :-(

"Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna"


Det jag aldrig trodde kunde hända

har hänt...min man BLOGGAR hahahaha

välkomna till hans sida med :-)

www.derludz.blogg.se


Ny dag

och fortfarande fint väder :-D dem sa ju att det skulle bli dåligt idag!!! Bara det inte blir dåligt imorn ... ska sjunga imorn men har precis varit jätte förkyld o tydligen haft halsfluss(min mamma fick det nu o jag har haft jätte ont i min hals) men nu är det bra förrutom att jag är hes o lite lite lite förkyld, men inte så lätt att sjunga då :-( men får göra så gott jag kan!!

På kvällen imorn ska jag jobba på strandbaden hahaha är nog någon sorts studentfest...eller något annat har ingen koll...

Nu ska jag köra till jobb om 1 timme ca. o jag har diskat, hängt tvätt o varit allmänt duktig här på morgonkvisten!!!
Det är ganska jobbigt att vara vuxen kan jag tycka ibland :-)


Ha det så bra

Tigern




Vilken underbar dag

vi har haft idag :-)

Var en runda på IKEA i förmiddags med Ludde, vi vill ha en ny Tv-bänk!! Men hittade ingen :-( kom iaf där ifrån 500 kr fattigare, lite ljus, sugrör, servetter, ljusstakar....

 köpte ljusen + den ljusstaken som är närmst :-)

Ludde åkte till jobb direkt efter så jag o Julle +åkte hem :-) öpnnade på uteplatsen, skulle äta lite men han vägrade äta :-( så jag blåste istället upp hans pool o satte vatten i den så fick han plaska i den medans jag diska o städa undan hemma :-)





Sen klädde jag på honom kläder o tror ni inte han hoppade i poolen fullt påklädd hahahaha sötnos

Sen kom Carro hem till oss, åt lite kycklingsallad o pratade en massa, träffas så sällan :-( men det var JÄTTE trevligt!!!!!!!!! 


I torsdags var jag & yvette o barnen på Vizz på entré :-)

 Julius kan själv :-)

 Cassandra kan med :-)

 Dags att åka värsta långa rutchkanan hihihi

 Ha det så bra

Beroende

Jag är helt fast :-) varje dag måste jag sätta på datorn nu för tiden sätta mig o bara läsa...har det tom som favorit på datorn!! Egentligen är det väl inte jätte spännande men på något sätt blir jag helt fast o vill läsa vad han har skrivit nästa dag för han skriver väldigt rolig ... inte vitsar o så utan bara sättet att skriva på


MAGNUS UGGLA han kan inte bara göra låtar, han kan skriva blogg med hahahahahaha och nu är jag FAST!!!


RSS 2.0