Julius

bara växer och växer stora pojken :-) snart ska jag vara mammaledig igen, längtar så!!!! Gå hemma med min älsklingspojke och bara njuta och hitta på roliga saker :-)

Han är helt vild nu, så fort han får en chans kryper han bort till sin gåvagn och börjar att gå!! Har han gjort ett tag nu så han är duktig på det. I början var jag & Ludde jätte nervösa men nu är vi ganska lugna när han går omkting, klarar han bra själv :-)

Älskar Ludde & Julius mest i världen!!!

Nu får man snart börja julpynta weee

Ha det så bra


Jobb jobb jobb

Så ja då var man hemma från Paris, hade det jätte mysigt och fick se allt som vi ville se :-)
Vi var tom högst uppe i Eiffeltornet på min födelsedag, det var läskigt men en upplevelse att ha varit där.

Nu sitter jag på jobb och har väldigt tråkigt kollar på disney channel och surfar...började kvart i 8 imorse pust sen jobbar jag tills 01 inatt lååång dag men det kan man ta när man sen ska vara på invigningshockeymatchen på arenan :-) Jobbade även på Invigningen av hela arenan såg Robyn och andra artister, det var kul.

5 och en halv timme tills jag får gå här ifrån iaf ...

Idag är Julius & Ludde och badar med Malin & Isabell :-) kul för dem hahaha

I söndags var jag och tittade på Jesus Christ Superstar, mycket speciell men bra!! Sen var vi och åt en 3 rättersmiddag på en fransk restaurang vid Triangeln (Var där med kören)

Köpte nya telefoner igår (jag & Ludde) Samsung TouchWiz



Bästa telefonen någonsin...Julius fick med en telefon ;-) en av dem gamla visningstelefonerna av säljaren så han blev också glad!!

Nu ska jag se om blip funkar ville inte innan :-( tänkte att tiden kunde springa iväg om jag spelade lite yatzy

Ha det så bra

Paris nästa

Nu ska vi snart gå och sova sen är det avfärd mot Paris när vi vaknar *weee*

Saknar och kommer sakna Julius något fruktansvärt, även om det ska bli jätte skönt gör det ont i magen när jag tänker på att jag inte ska träffa min älskade bebis på flera dagar *snyft* men han har det bra hos farmor & farfar och sen hos mormor & morfar :-D

Det börjar pirra i min mage nu!! Tror faktiskt inte att jag kommer att kunna sova i natt.

Malla var här hemma innan och tog farväl ;-) fick även present av henne :-) Ett jätte fint halsband med ett kors :-D och 2 kg choklad så var det med den "dra ner på godiset" hihihihi

Om 5 minuter är det den 3.e och då fyller jag år imorn (4.e) hihihi min man har köpt en present som ligger nerpackad är så nyfiken...en liten ask...hmm undrar vad det kan vara hahaha men för en gång skull ska vi väl klara av att inte öppna presenter i förskott hahaha vi lyckas alltid göra det annars.

Nu ska jag in i duschen så man slipper det imorn bitti.

Nu kommer lite foton.
 Glad badpojke    Vill med ha mammas hemmalagade köttbullar

 MIF-pojke    Mamma & sonen busar oss

 Pappa & sonen, som är ute efter kameran :-)    Hela familjen

 Moster & Julius    Kusinerna kramas

Ha det bra

RSS 2.0