facebook??

Fattar mig inte på den sidan, men det ärr kul att sitta o titta på folks sidor och foto. Massor av folk man inte träffat på hundra år, gamla klasskamrater o så .
Hittade en del lumpar"kompisar" med en av dem hade massa bilder från lumpen det va kul haha
 Trötter    
 Rökpaus (det var den tiden när man va så osund)
Jag & Bästa vännen (mobilen såklart)   
Bästa vännen igen, rädda mig från många tråkiga stunder   
Tuffa-gänget haha jag 2 från vänster stående   
Skulle sova på bussen   
Men fick sällskap   
Puss, Älskar lumpen hahahaha   
Väntar på bussen på väg hem :-)

Lite ego foto från lumpen tiden hahahaha

Har mått dåligt idag huvudvärk o illamående suck s¨jag har inte gjort mycket idag.

Ska klippa mig imorn och ska till MVC också

Ha det så bra

Helgen snart slut

Igår var en väldigt lugn dag, Yvette kom hem och fixade mina naglar!! Sen gick jag & pappa och fikade. Efter fikan följde jag med honom hem satt o pratade lite, sen kom mamma hem. Åt middag hos dem och var där fram tills Ludde slutade!!

Jag & Ludde varit ute en sväng i vår lilla stuga, en tjej som var där och tittade. Sen började Ludde att jobba.

Nu klockan 2 ska jag, mamma & Oscar in till stan och titta på bio.

Ha det så bra

Fredag...igen

Dagarna går ganska fort...var ju helg precis tycker jag!!!
Idag har jag varit på Jägersro C med Camilla och på babyringen o en annan barn affär som jag glömt vad den hette....massor av fina saker men vi får vänta lite till innan vi börjar tokhandla.

Camilla köpte iaf en fin bilbarnstol till hennes bebis

Sen har jag suttit här vid datorn och tittat runt...försökte förstå mig på facebook men la ner det ganska omgående...jäkla meck det där kul o titta runt bland folk som man känner o deras bilder men inget ställe som jag kommer va så aktiv på hahaha klickar på massa konstiga saker hela tiden hoppas jag inte ger datorn virus hahaha (tur att vi har sånt program så man inte får det)

Ska nog lägga mig en stund i soffan, det är snart glamour juh

Ha det så bra

2 ½ kg köttfärs...

Köpte vi när vi var och stor handlade...så nu står jag och gör köttbullar och pannbiffar för fullt!!!
   
Meeeeen när jag smakade på en av köttbullarna smakade dem inte ett skit suuuck :-( så jag får väl göra en smakrik sås till dem när det blir dags att äta!!! Tur att jag bara gjorde av halva köttfärsen så jag får en chans till med den andra haha men då får det bli en köttfärslimpa ganska trist o stå o rulla dem där köttisarna. Blir ju mer fyrkantiga än runda ändå
Brände lilla magen med ... man har inte riktigt vant sig vid att det är något som sticker ut så jag råkade sätta stekpannan rakt mot magen det gjorde ont, den lyckades träffa precis där tröjan hade åkt upp lite så nu har jag ett rött märke över magen snyft

Idag ska jag nog på seans igen...så himla spännande att sitta o lyssna på vad hon säger!!! Skulle egentligen iväg o simma men ångra mig började laga lite mat sen började klockan ticka iväg o nu är klockan redan kvart över 1 eftersom jag inte har någon bil längre måste planera lite mer så man vet när bussar o så går. Lite för kallt att gå dit nu!!!

Ska iaf ner o sola så fort det slutat svida på min mage!!!

Ha det så bra

Mitt i Veckan

Har varit på babysim idag, min syster kunde inte plaska idag så jag fick ta det :-) Så himla kul och mysigt!!!!! Längtar tills det är vårt egna barn jag går dit med...!!!
Klockan 16.40 är det dags för simskola för min stora systerson så idag är det mkt plask i vattnet hihihi men det är kul!!!

Ludde gick nyss till jobb och det blev helt tyst o trist här hemma :-( men han slutar kl 21 igen så det är inte så sent o inte så många timmar!!!
(okej nästan en hel arbetsdag...fast våra arbetsdagar är för det mesta 12 timmars pass så då är man lycklig för 7 timmar hahaha)

Är himla trött helt galet...sov en timme nu på dagen..ops o är fort trött ska nog ta på mig lite o gå ut o gå en runda!!!!

Gjorde ett "bebis halsband" idag haha
   
Blev lite kort...men ska ordna ett läderband sen tror jag

Ha det så bra

Sovrummet

Tänkte bara lägga lite bilder på sovrummet som det ser ut nu med sängkläder och ett nytt sängbord
           

Köpte ny byrå idag med på Ikea som vi ska ha mittemot sängen
 

Svärföräldrarna har nyss gott ... har haft dem här hemma på middag
Bjöd på flygande jacob och choklad pudding efteråt. Mycket lyckat, dem tyckte maten var god och att vi hade det fint i vår lägenhet...

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lugnt har vatt en halv stressig dag idag...
 (har jag blivit en bloggnörd??)

Ha det så bra

Äntligen nytt sovrum!!!

Igår möblerade vi hela dagen och äntligen är det som ska vara på plats i det nya sovrummet där ... Visst det ska tillkomma lite nya saker men det måste vi ju handla först  o allt tar sin lilla tid...
      Ville inte ta på hela rummet tyvärr eftersom vi tvättade våra sängkläder så det såg så trist ut i sängen kan komma fler bilder sen !!! Fick ordning på lite andra saker med i lgh
 Mitt lilla Piano fick en ny plats med lite julpynt.
Och alla som känner mig och Ludde vet att vi är ganska otåliga..speciellt jag fast Ludde är inte så duktig han heller...så vi ska egentligen inte handla ngt förrän det är dags att använda det...i alla fall kom granen upp igår haha så nu är gaska julpyntat hemma med :-)

Före granen kom in...Under tiden granen byggs ihop        
    och sen blev det klart bara ljusen som saknas  

Idag ska vi bara fin slipa lite här hemma ;-) svärmor o svärfar kommer på middag ikväll...det ska böi trevligt.

Köpte en bebis tröja igår med :-) När jag o Ludde var på svågertorp...


Ha det så bra

Söndag

Ensam hemma igen, snyft. Varför ska min man jobba så mycket :-( haha fast någon måste juh kunna betala för oss!!! :-P

Igår kväll hade jag jätte jätte jätte ont i magen som kramp eller något efter att jag ätit, vet inte om lillen inte gillade maten??!! Och ryggen my god knakar hela tiden ont,ont,ont men men sånt man får ta fick massage av Ludde igår iaf med liniment och allt.
Vi skulle kolla, eller började kolla på ladder 49 men jag låg mest och vila o försökte få magontet att gå över medans Ludde masserade mig o tog foto på mig haha
 Här ligger jag och vilar medans jag får massage på ryggen hihihih kan juh inte ligga på magen så det blir ingen helryggsmassage. Men det räcker gott och väl har mest ont från mitten och neråt. Sen fick vi gå in i sängen för jag hade så ont där löste jag lite korsord och Ludde läste sen somnade vi båda två.

Måste seriöst rina hyresvärden måste få ordning på lgh nu!!! Kall vattnet är mer varmt än kallt får stå i 10 min nästan bara och vänta för att det ska bli kallt suck luktar rök från grannen och dem MÅSTE tycka att här ska målas om. Är så trött på det vill bara få ordning på allt nu när vi bestämt oss för att bo kvar här ett tag till. Innan var vi lite osäkra på om vi skulle flytta så du brydde vi oss inte på samma sätt.

Vad händer annars idag ... inte mycket :-( Min syster kommer förhoppningsvis hit senare i eftermiddag och ska bygga på mina naglar har tappat 3 och 1 har spruckit...fast sen har jag inte varit så rädd om dem nu när vi varti på semester.


Jag tror inte det finns någon människa som är mer otålig än mig!!!??? Vill verkligen få ordning här hemma nu!!! Byta vårt sovrum bryr mig inte om lillens står tomt så länge bara vi kan få ordning på vårat så man inte står med ALLT i slutet.
Vårt sovrum NU:


Nu ska jag läsa en bok tänkte jag, längesen jag gjorde det!!!

ha det så bra

Lördag

Har fått igång datorn hemm nu Ludde fixa det till mig :-) så nu sitter jag i vardagsrummet det blev faktiskt jätte bra med datorn här inne. Trodde det inte först men gav det endå en chans för jag vill verkligen inte ha datorn i varken vårt eller bebisen sovrum. Är mycket nöjd iaf nu är det bara allt annat som ska fixas här hemma wihoo suck måla om o byta sovrum o slutligen inreda den lilles rum fast det får tyvärr vänta...eftersom hon var så osäker på könet...jag och vänta går inte ihop...vill ha NU NU NU NU.
Flicksängen                Pojksängen
   
Flickskötbord              Pojkskötbord
   

Så vi får vänta tills andra UL är avklarat...länge tills dess ju :-( men den som väntar på något gott...
men det ska vi väl klara av hehe

I går kväll kom Marlein hem till oss och tittade på film, hon sov mest men det var trevligt ändå hihi
Tittade på Breach, en verklighetsbaserad film om en säkerhetsläcka inom FBI. Sådär bra var ganska seg och det hände inte så mycket. Men det var skönt att bara ta det lugnt.

Fick presenter av Malla och André också :-) salt o peppar kaniner som myser hihi och en jätte söt kudde som där står
"you´ll always be my best friend, you know too much" haha
   

Snart är det dags att börja julpynta ska bli mysigt, baka pepparkakor och lussebullar och sätta upp granen. Vi köpte en PLASTgran häromdan när vi var ute och handla...skönt att slippa all barr. Sen köpte vi massor av julgranskulor o så på Ikea gröna i 2 olika storlekar, silvriga tofsar och silvriga stjärnor. ska nog bli fint. Köpte adventsljusstake med på Ica Maxi den har jag redan gjort klar som sagt så är jag ganska otålig hihi
       

Ikväll slutar Ludde 18.00 skönt så vi ska till kyrkogården och hälsa på min farmor och morfar och hans farmor och farfar sen ska vi hem o äta bakpotatis med räkor och avocado mums sen blir det bara mys i soffan resten av kvällen.

Har det så himla bra med Ludde det är så underbart att ha träffat någon som man känner så starka kärlekskänslor för men även en sån vänskap han är verkligen min bästa kompis vi kan prata om allt och vi bråka aldrig. Visst vi har väl tjafsat någon gång men det är väl helt normalt men vi bråkar aldrig om små saker utan vi är ganska lika och det vi inte tycker lika om respekterar vi att vi tycker olika om...fast det är inte mycket hahaha älskar honom av hela mitt hjärta. Det bästa som någonsin hänt mig. Och att vi ska ha en liten bebis snart är helt ofattbart ska bli helt underbart att vi ska bli en familj. Ludde kände jätte många sparkar igår kväll innan vi somnade :-) Helt underbart (inte sparkar delen, blir ju ganska illamående) men att se hur Ludde skiner upp som en sol varje gång lillen sparkar på hans hand.
        
Så fick det bli några nya magbilder med haha
Det blev mkt bilder idag...men det är lite roligare tycker jag ju..hihi

ha det så bra


Då var man hemma igen

Och det käns som om man inte har varit borta allt är som vanligt. Men det var varit jätte mysigt, verkligen!
Skrev dagbok där nere på den bärbara datorn som jag tänkte kopiera in här sen men efter 1 vecka tog minnet slut hahahaha så vi får se om det kommer in här den del som fick plats. Vet inte riktigt hur jag ska få det till internet eftersom jag och datorer går inte så bra ihop och vi har bara internet på den stationära datorn. haha men det löser sig nog (Ludde löser det nog)

Vi hade iaf jätte fint väder, inte alltid sol men varm och det räcke gott och väl till mig. Men sol det fick vi med och lite bruna blev vi allt...fast intesom tanten haha

Bebisen började röra på sig där nere hihi det var spännande men efter en tid väldigt jobbigt för jag blir lite "åksjuk" när krabaten leker där inne. Men så länge den rör på sig vet jag juh att den mår bra och det är huvudsaken!!!
Magen har blivit större med. Undrar hur det ska sluta?? Kommer väl bli en sån big mama :) Ska försöka fixa med lite magbilder med...

Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar o skriver för jag var duktig möblerade om igår så flyttade jag ut datorn o sen undar jag var alla sladdar ska sitta?? Låter det stå så tills Ludde kommer hem ikväll...han slutade sent igår så det var inte läge att be honom göra det då, efter 13 timmars arbetsdag hahahaha

Har köpt nya sängar, täcken, kuddar och bäddmadrasser som kommer i slutet av januari...sängarna ska vara bra för ryggen och det ska inte komma några äckliga djur i dem ....
Madrass
Vår madrass har den viktiga funktionen att när den belastas pressas luft underifrån och fördelar kroppens vikt jämnlikt. Den ser till att höfter och axlar på ett naturligt sätt sjunker in i madrassen och på så vis ser till att ryggraden får ett fullt stöd. Kroppen kan då slappna av och du får lättare att somna. Madrassens höjd är 20 cm och finns i alla standardmått.


Täckena, kuddarna och bäddmadrassen ska vara bra för mkt annat

Bäddmadrass
Vår bäddmadrass har dubbla sidor av 100% naturmaterial, merinolammull(85%) och kaschmir(15%). Denna blandning är sammansatt för att uppnå den optimala sovkomforten. Ullens naturliga och unika egenskap ser till att materialet håller sig torrt genom att den ventilerar och stöter bort fukten. Ullen hjälper mot muskelvärk, kramper, svettningar, ledbesvär, astma, orolig sömn och till en bättre blodcirkulation. Bäddmadrassen är 5 cm tjock och finns i alla storlekar.

Täcke
Bara det bästa är gott nog och även med vårt täcke har vi hållt oss till naturens lagar. Som i vår bäddmadrass har vi användt oss av dubbla sidor med 85% merinolammull och 15% kaschmir med luft mellan skikten för en optimal ventilation. Vårt täcke bevarar din kroppstemperatur under hela natten och ser till att sängen och du håller sig torr. Finns i alla storlekar.

Kudde
Enkelheten och det unika med vår kudde är att vi sett till att den är justerbar och anpassar sig efter dig. Kuddens överdrag består av bomull och till fyllning har vi användt oss av små ullbollar för uppnå en god ventilation och torrhet. Vid levereras är den fylld till bristningsgränsen, tack vare dragkedjan på kuddens ena sida kan du lätt forma kudden genom att ta ut en del av ullfyllningen så att du får den mjukhet som önskas.

Kuddens örngott består av samma blandning som i övriga produkter, 85% merionolammull och 15% kaschmir. Att sova med huvudet på ull gör bl a att luftvägarna lättare håller sig öppna och du kan andas lugnt under natten. Vilket förhindrar att du vaknar med täppt näsa eller irritation i ögonen eller luftvägarna



Jag hoppas verkligen att det är värt pengarna.....

Ha det så bra

RSS 2.0