Sjukstuga

Julius och jag o har precis haft vinterkräksjukan HOPPAS att Ludde klarar sig!!!!!!

Då var julen över

nästan...vi ska ha lite jul hemma idag med julius farmor o farfar sen imorn ska vi hem till min bror och fira lite :-) men självaste julafton är överstökad,
Julius fick massor av fina julklappar jätte stor nalle, leksaker, pussel, bok, kläder, gåbil...mm var så massa och värre kommer det bli jl efter jul...jo större dem blir desto mer önskar dem sig...och jag o ludde kommer förmodligen till att skämma bort vår lille son suuuck så svårt att låta bli.

Jag fick SingStar weeee äntligen har velat ha det jätte länge, jag o Ludde fick en videokamera :-D plus att vi ist för att köpa en massa julkappar till varandra köper wii till oss :-) Julius fick en sååå gullig elefant av oss som går o lyfter på snabelen + en giraff som man stoppar i bollar i jag kan lägga ut foto sen när jag kommer  hem...hade ändå tänkt att lägga ut både från julafton o julfikan :-) men har ju bara skrivit ifrån jobb så det får jag fixa när jag är hemma.

Idag kommer Luddes mamma o pappa hem till oss o ska äta julmat och julius ska få ännu mer paket...hahaha så idag blir ännu en stressad dag eftersom jag slutar halv 1 sen hem o hjälpa Ludde städa, börja med maten sen kommer dem väl vi 3-4 kanske kan få det till lite senare om jag har tur...

nu ska jag gör anågot vettigt på jobb??!! Vad det nu kan vara...gå ut o gå en runda kanske o visa att jag är här

Ha det så bra

Jobb idag igen!

Ja då satt man här på jobb igen...knappt någon människa här...dem flesta är väl hemma o har julmys med familjen!!!

Det ni skulle hålla tummarna för igår var en husvisning som vi var på...men det var tyvärr inget att ha..jag blev iofs kär i det lilla huset och det var ganska nyrenovert meeen inte bra gjort så man hade fått göra om en del och det var det inte värt.
Bättre lycka nästa gång!!

Igår var annars en väldigt mysig dag med familjen!! Var en runda på mobilia mest bara för att...hahaha sen åkte vi hem lagade köttbullar, ischoklad ocg spelade Bingo Lotto och åt kräftmacka mums vann ju tyvärr inget på bingon fast det var jätte mycket vinster hahaha sååå igår kom jag inte heller i säng i normal tid ... det känns nu är jätte trött...och idag kommer vi nog med komma hem sent!

Min mamma är sjuk :-( på JULAFTON så dem ska inte komma så tråkigt ja eller hon var sjuk igår hade feber och så hon lär ju inte vara bättre idag *snyft*

I måndags var vi (jag & Julius) hemma hos Lina & Lova på julfika med mammorna o barnen :-) det var jätte mysigt!! Hade julklappsspel till barnen och hade det jätte trevligt!
Kommer foton sen ....

Nu ska jag väl försöka göra något vettigt...gå ut och frysa lite kanske suuuck

Ha det så bra

Spänd!!!

Idag har jag o Ludde en spännande dag :-) håll gärna tummarna för oss :-)

Just nu är jag på jobb, började kl.04.30 suuuuck klockan ringde 03.00 då var jag inte pigg...med tanke på att jag inte somnade förrän klockan var halv 12 :-( men men nu är jag här och har bara 2 tidiga mornar till denna veckan + 3 nästa vecka men det ska jag väl klara kanske kan gå o lägga mig i tid en av dagarna iallafall hahaha

Sjukt lugnt på jobb och det är kallt ute...snart ska jag upp på taket o hissa flaggan pust ska bli spännande o se hur det slutar! Har ju aldrig varit där uppe och det var minst 4 år sen jag hissade en flagga...

Nu ska jag se om jag kan få dem återstående 7 timmarna att gå lika fort som den försts...tveksamt men värt ett försök.

Ha det så bra

Min stora pojke



Tiden går så himla fort...man hinner knappt med men det är helt underbart att ha en liten son :-D Älskar honom av hela mitt hjärta!!!!

I fredags var jag och tränade med Sara & Damien :-) det var skönt att få röra på sig lite hihi längtar till januari när vi börjar igen!!!! Sen var jag och Ludde och stor handlade mat suuck sen kom Marlein och lämnade en stooooor julklapp till Julius hihihi undrar vad det kan vara!!

Idag har jag varit och sjungit på ett dop och ett bröllop :-) så morfar passade Julius men han är så snäll så folk slåss om att få passa honom dem gånger vi behöver...det är inte så jätte ofta bara när vi klyddat till det i schemat och har råkat jobba på samma dagar.

Imorn ska jag förhoppningsvis få mina naglar fina :-D köpa julklapp till Ludde och glasskålar att lägga allt julgodis som jag har och ska baka :-)

Nu ska jag gå och mysa i soffan med Ludde och äta risgrynsgröt med saftsås MUMS!!

 Hemma hos mormor & morfar    Tycker det är kul att springa runt mormor & morfars bord

 Myser med fåret på Vellinge blomman hihi  Julbak :-)

Förresten..mobiltelefonen jag sa var bästa var SÄMSTA!!!!!

Ha det så bra

Fullt upp...

Idag har jag faktiskt bara tagit det lugnt...men annars är det ganska mycket just nu..längtar så till januari. Jobb ringde igår och frågade om dem skulle lägga schema till mig NEJ sa jag :-) wihoo det är inte ofta jag kan säga det...men det är ändå: Disney on ice, handboll, ishockey..mm som det säkert ska jobbas på. Men förhoppningsvis blir det inte så många dagar.

Imorn ska jag till Svedala kyrka och träna inför ett dop och ett bröllop nu på lördag. Sen ska jag hem och baka julgodis :-)
På torsdag jobbar jag på matchen, Sverige-Tjeckien på arenan!
Fredag är Ludde ledig så då blir det att handla mat och dem sista julklapparna.
Lördag är det ett dop och ett bröllop som jag ska sjunga på!!
Söndag är jag heeeelt ledig än så länge...och även på måndag...tänkte väl ta o träna då.

Sen har jag 2 skit veckor framför mig :-( börjar 04.30 hela jul och nyårshelgen slutar iofs redan 12.30 men hatar gå upp så tidigt på morgonen.

Julius skulle äta själv idag hihihi jag hade gjort korv och mos till honom :-D

Det gicj sådär bra hahaha

Sen låg vi och mös isoffan




Pappa och Julius borstar tänderna



Snart jul!!

vad tiden går fort det är helt galet så fort det går ...
och jag bara jobbar  o jobbar, mamma mia hela denna veckan så då är det lugnt där ... än så länge ;-) var med marlein o tittade på den i lördas såå bra :-D

Nu sitter jag o väntar på Marlein som ska vara barnvakt idag hihi när både jag och ludde jobbar :-S trodde jag skulle börja min mammaledighet på heltid 1 dec men ICKE :-(

Nu ska jag byta om till den fina kostymen sen är det dags att köra till jobb hon kommer nog vilken minut som helst!! :-) 

 Tittar på Tv :-)

 Går för fullt 




 

RSS 2.0