Morsdag

Jag har mått lite bättre idag så jag åkte faktiskt med mamma, mina 2 systrar o min mormor till vellingeblomman o fikade ute i deras trädgård :-D Räkmacka, läsk o morotskaka muuums

Sen åkte vi hem, Sandra & Oscar skulle gå på MFF, idag var det gratis för alla mammor. Längtar till Julius vill gå på ishockey och fotboll med mig!!

Ludde slutade 18.00 idag väldigt tidigt så vi har haft en helkväll tillsammans!!! Grillade o åt god mat :-) Fick en morsdags present av min lille prins :-)


Sedan kom mamma o pappa hem till oss & åt morsdags tårta :-)
När dem gick var Julius jätte kinkig så vi klädde på oss och gick en runda i "byn" det har varit ett helt underbart väder idag ju så kvällen var ju med fin!!!

Imorn ska vi städa hemmet har fått stå o förfalla lite nu medans Ludde jobbat JÄTTE mycket och jag legat o vatt sjuk hahaha

ha det så bra


Lördag

och jag sitter här hemma o är sjuk, fortfarande!
Ludde jobbar, till 22.00 (han har fått ta mina pass) skulle egentligen varit ledig i helgen!
Junior är hos mormor o morfar så han kan leka o ha kul, inte så kul o vara hemma hos en sjukling mamma :-( meeen jag saknar honom JÄTTE JÄTTE JÄTTE mycket min lille prins!!

Snart är det pizzatajm :-) ringde mamma, så snälla snälla mamma ska komma med pizza till mig!!!

Imorn är det morsdag!! :-D Kan fortfarande inte rikitgt fatta att jag faktiskt är mamma...allt har gått så himla fort!! Men helt underbart är det!! Älskar min lille pojke som är det bästa jag vet!!! (Ludde är ju med det bästa så klart :-P)

 ÄLSKLING!!

Igår hyrde jag o Ludde film :-D när han kom hem från jobb o han hade köpt prinsessbakelser till oss *muuuums*
Vi hyrde ett UFO i NY skiiit ball eller ja nu överdrev jag kanske men den var ganska rolig iaf värd o se om man vill ha sig lite skratt, speciellt när man är sjuk :-)

Och ikväll då?? När jag sitter här hemma i min ensamhet med pizzan, kommer det något bra på TV då??

3.an  4 bröllop & 1 begravning....hmm har jag redan sett...
4.an  Inte ett dugg :-(
5.an  Inte ett dugg :-(
4 +    Reinde & Mimmi i fjällen SUUUUUCK

Ja det blir ju en kul kväll får väl bli 3an då...

Ha det så bra

Sjuk

Ont i halsen, mår illa, yr, har huvudvärk :-( men nu var det ett tag sen så det kan jag ta :-)

När jag jobbade i måndags ringde telefonen ... ett 0410 nr...känner bara min faster i trelleborg o hennes nr har jag ju...hmm det var från Ica Maxi hahahaha

"hej jag ringer från ica maxi i trelleborg, jag vill bara berätta att du vunnit en tiger o den finns att hämta i förbutiken!!" hahahaha
Ludde fick åka o hämta den för jag jobbade ju o när jag kommer hém står största tigern i vardagsrummet hahaha hade varit med i tävling som man skulle räkna libro tigrar i affären hahaha trodde ju aldrig att jag skulle vinna den...men så blev det o nu har vi en tiger i nästan verklig storlek här hemma (jätte söt) o Julius älskar den...går o kramar o pussar på den hela tiden o ska sitta o rida på den!! !

Lägger in bilder på den sen min kamera dog innan



Ett tillägg till förra inlägget för det låter ju som jag inte har några tänder i min mun (för er som inte sett mig hahaha) men tvärtom har massor...hade tänder som inte fick plats 2 hörntänder uppe o nere ganska långt fram sen mina 2 visdomständer där nere!! Ville inte att folk skulle få värsta bilden av mig med bara ett par tänder här o var i min mun hahahahahaha

ha det så bra

Tandläkaren

Fy vad jag hatar att gå till tandläkaren...på riktigt!!!
Dem stoppar in massa skit i munnen o säger massa konstiga ord till varandra som man inte förstår sig på ahhh

1 HÅL!!!!! På min visdomstand (men som  jag inte kunde göra något åt hur mkt jag än borstade mina tänder tydligen) så gissa vaaaaaaad
Hon ska dra ut den :-( hatar verkligen verkligen det ... det blir min 7.e tand att dra ut ooohhh jag som trodde jag var färdig med sånt!!
Det värsta är nog den hemska bedövningen...kan väl inte va värre än att föda barn egentligen meeeeen där slapp jag iaf bedövning!! Hatar verkligen sprutor över allt annat!!!

16 Juni fick jag tid till det är snart, tiden går ju så jäkla snabbt!!

Nu ska jag äta frukost med min familj, om du vill vakna...både mannen o sonen sover hihihihi jag som har köpt bullar med mig hem!


Ha det så bra

Kulhuset

i Trelleborg har vi varit idag :-) Sandra, Oscar, Jacob, jag & Julius

 Kusinerna & Julius

 Junior tyckte det var jätte kul i bollhavet

 hihi

 Oscar hoppar

 Jacob också :-D



Varit en kul dag idag med massa lek...imorron är tillbaka till verkligheten o jobb o först av allt ska jag till tandläkaren suuuuck

Ha det så bra

Min absoluta favorit



Mitt stora problem är att jag inte har en aning om var jag hittade denna fantastiska klänning för ca 2år sen ... kan bli min om jag hittar en som syr upp klänningar o inte är sviiiiin dyr!!!
Några tips???

Var tog tiden vägen??

 Helt nyfödd :-D

 2 månader :-D

 1 År

vad tycks????


En god gärning

Uppdrag barn (World childhood foundation) har nu en kampanj tillsammans med Vattenfall för att främja debatten om utsatta barn i världen, där Vattenfall går in och donerar 20:- till Uppdrag barn för varje bloggare som skriver och länkar till deras sida.

Detta är något alla bloggare borde göra!
När du skrivit ditt inlägg behöver du bara gå in på twingly.com och pinga din blogg så registreras allt, och på så sätt har DU bidragit med 20:- till en viktig sak!


Hockey hos pappsen

Sitter just nu hos pappa o kollar hockey ... Ryssland - USA 2-1
20.00 är det SVERIGE!!!!! Sverige - Canada :-( spännande wiiiiie
 
Idag var jag hos mamma o åt lunch, hade med mig kyckling Ludde hade lagat igår muuums Sen var jag en sväng inne o handla lite nya tröjor till Julius!! Sen åkte jag till toys r us o handlade en gunghäst till Julle :-)



Nu ska jag ner o handla lite gott till hockeyn :-D

Ha det så bra

Trött!!

Är så trött idag jobbat 10-19 suck men skönt att komma hem i tid till mannen :-) när jag kom hem åt vi laxfileér med vitlöks&ört marinad, klyftpotatis med massor av grillkrydda (hemmagjorda) o hollandaisås muuuums

Valborgs helgen bara sprang förbi :-) på valborg var jag & Sandra o barnen nere vid bålet i bunkeflo men vi missade det mesta eftersom Sandra jobbat länge!! Men det var ändå mysigt o sen gick vi hem till oss o drack varmchoklad :-)

1 Maj kom min moster monica o hälsade på :-) så gjorde jag picnic sen åkte vi & Yve ner till folketspark o träffa mamma & Sandra o satt o mös bland alla väldigt politisktinsatta människor men det var mysigt var ju en helt underbar dag :-) sen på kvällen gick vi alla utom Yve till Ölcaféet o åt middag!!

Sen har det varit jobba lör & sön för mig !!!
Julius har varit hos mormor o morfar lör till sön har saknat honom så mycket så det var massa bus när jag kom hem!!! Han är så stor nu min lille påg

Imorn ledig skööönt ska nog hämta hem min cykel från lagningen !!!

Senaste inköpet:


Vill ha....

 Matchande plånbok till väskan

 Snyggt bälte

 Sommarväska :-)


Ha det så bra

RSS 2.0