Är så trött...

orkar inte mer :-(  Jobbar för mycket känner jag ... 23 timmar i veckan på simskolan + varje lördag natt i dörren o sen lite andra ordnigsvaktspass i veckan (mff mm)

Min familj har kommit i andra hand o jag ångrar såååå att jag tog på mig så mkt jobb på simskolan :-( vet bara inte hur jag ska ta det med chefen?! Måste säga ifrån.

Ska ha uppvisning på vattengympan för chefen imorn inför en grupp o jag har inte hunnit titta på det ens :-( har jobbat varje dag denna vecka från ca.10-20 är så trött på det skickade ett sms till henne o sa att jag inte var redo meeeen inget svar :-( varför ska allt gå så fort på hur kort tid som helst har jag blivit utb. simskole-/babyim-, vattengympainstruktör + lära mig allt om stängning o shopen och gått utb på datasystemet.

Jag & Ludde träffas nästan aldrig jobbar om varandra konstant för att vi ska slippa ha så mkt barnpassning av Julius

JAAAA jag vet det är mitt eget fel men ville bara spy av mig lite inte för att någon ska tycka synd om mig bara för att få ut det träffar i stort sätt bara Julius och han är lite svår att prata med.

Han har iofs blivit en stor pojke den lille skiten :-) sitter nästan själv på sitt egna lilla sätt hihihi kan stå på alla 4 men så fort han lyfter en arm eller ett ben faller han iho hhihihi men han kryper nog snart nu ligger han här i soffan hos mig han är såå söt. Han & Ludde är verkligen det bästa som hänt mig :-)

Nu kommer Ludde snart hem då ska jag göra lite kycklingfilér till oss så vi kan äta. Sen kl 20 ska jag hämta min storasyster så ska vi åka in o fika sen gå o titta på sex and the city. Hon har velat se den jätte länge men jag är inte ngn bio typ egentligen o sen har jag jobbat o jobbat o jaaa ni vet :-( meeen igår fyllde hon år så idag ska jag ta ut henne på bian o bara ta det lugnt o kolla tjejfilm :-) hoppas det finns plats längst ut så jag kan sträcka mina ben åt sidan ... det är nog den största anledningen till att jag nästan aldrig går på bio får ont i mina ben :-( men sitter man längst ut kan man sträcka ut dem i gången hihihi

Lite foto :

 Pappan & sonen :-) 

 En glad Elvira & Julius :-) 





 

Augusti...redan

Var tog sommaren vägen??!!

Idag sitter jag här o mår lite små kass :-( fick gå hem från jobb i lördags natt hade sjukligt kramp i min mage o fick inte behålla min mat :-( igår var jag yr o allt snurrade o idag är jag bara allmänt slö...fattade inte vad problem var tills jag började tänka efter...vet inte om det är det men kanske??!! Har inte ätit ordentligt på hela veckan bara en knäckemacka till frukost o sen lite lunch that´s it...kan va därför jag mår lite skumt.

Nu är jag iaf utbildad simskolelärare o ser framemot att börja jobba!!! Har min första egna grupper på lördag *spännande* är lite nervös.

Igår var Yvette här hemma, Andreas jobbade natt o Ludde slutade inte förrän kl 12 :-(

  

 syster yster


I torsdags var jag, Ludde & Julius och badade i Oxie på dagen jätte mysigt!!



Nu har jag precis tränat på mitt vattengympa pass *pust* helt varm så jag får nog dricka en massa vatten nu innan jag svimmar :-(

Ha det så bra

Semester

Så då har Ludde haft 2 veckor semester snart...börjar igen på fredag :-( tiden går så fort. Men egentligen hade vi bara 1 vecka tillsammans!! Har utbildning hela denna vecka sjukt jobbigt att börja kl 08.00 inne i stan bläää hatar gå upp tidigt sen håller vi på hela dagen till klockan 17.00 igår avslutade vi i bassängen i ca 3 timmar först med barn sen fick vi själv simma crawl, rygg crawl, fjäril och bröst jag verkligen suger på fjäril pinsamt när det var en fd elitsimmare som utbildade oss!!

Nu har jag precis tränat mitt vattengympapass på land hihihi svettig som fan ska ha uppvisning på torsdag *nervös*
men men det får gå som det går!!

Förra veckan var familjen Jakobsson/Persson i Ullared var ju tvungen och se vad det var för ngt hahaha helt sjukt mycket saker perfekt nu när man har barn. Vi sov över i Halmstad på en mysig liten camping o sen körde vi hem dagen efter med lite utflykter!!! MYSIGT!!!

Lite bilder från veckan som varit...

 Bröllopet jag sjöng på           Ramlade ner ifrån soffan, rakt i mammas väska
                                                
 Papsingen(morfar) & Julius

 Lillisch syrrisch, Cassandra, jag och Julius :-)

 Fikapaus på Hallandsåsen   Vi på en pizzeria i Falkenberg

 "Vill med ha pizza"                    Sitter i bilen

 Frukost ute på terrassen på campingen                                                            
 Tittar på fiskarna

 Tittar på aporna        Mellbystrand

RSS 2.0