Nu är vi snart på väg...

9 timmar sen åker vi hemmifrån till sturup!!!!
Det ska bli så himla mysigt!! Pratade med en kompis idag hon ska till Teneriffa nästa vecka :) kommer hon ner när vi är där!!! Ska bli jätte kul!!

Har packat hela dagen idag känns som jag hela tiden glömmer något?!? Men det känns väl alltid så!!
Sen var vi hemma hos min faster på kalas åt lite mat och tårta :) Tyckte bebisen om (skyller allt på den lille nu förtiden haha)

På måndag har jag & Ludde ett år och nästa söndag fyller jag år mysigt att fira båda dem dagarna där nere!! Enligt min kompis skulle det va jätte fint väder det som stod på internet skulle va en annan del av teneriffa...hoppas att hon har rätt!! Hon jobbar nämligen på en resebyrå (hon ska ner med jobb) och har då varit i kontakt med guider där nere tydligen. HÅLLER TUMMARNA!!!

Ludde jobbar ett par timmar nu eller han har bara en halv timme kvar sen kommer han hem...alltid lika tråkigt utan honom här hemma!! Ingen att bråka med hihihii nej men blir så tomt här hemma utan honom *love you*
Men sen får jag ha honom vid mig i 2 hela veckor!!! Har nog aldrig haft det!!! Han jobbar så himla mycket, så det ska bli helt underbart!!

Ringde precis ett nummer jag fick...och det gick till min systersons mobil !!??!!??!!??!! Blev ganska chockad eftersom han bara är 5 år!!!??? Undrar när han ska använda den? Ja allt ska dem ha dem små liven, ruinera oss bara hihi

Nu ska jag diska undan lite åt nyss räkmacka mums sen ska jag gå igen om allt jag packat IGEN sen lägga mig i soffan

Ha det så bra

Massa tut tut

Hela tiden varje dag hör jag ambulanser, poliser eller brandkår tuta förbi här ute kan det verkligen hända så mycket ute i lilla Limhamn eller är det bara ett ställe dem måste köra igenom??!! Nu kom det nog en 3-4 st tut tut bilar förbi susande ute på "huvudgatan"

Idag är det tvättdag ahh hatar hatar så tråkigt att stå där nere själv o pilla men det måste göras har en del kläder i tvätt som ska packas ner inför resan hihi

Längtar så jag håller på att dö nu!!!
Nervöst är det med...har inte varit utomlands på 3 år och jag blir mer åksjuk i bil nu under graviditeten hur ska det sluta på flyget??!! Jaja som tur är det bara 5 timmars resväg. Sen får man ju koppla av i 2 veckor.

Ludde slutar ganska tidigt idag det är skönt för då kan vi packa tillsammans ikväll!!
Jenny kommer hit och vaxar mina ben kl 5 så jag slipper tänka på dem när jag är där nere hihi

Sen måste vi fixa present till faster suck ska på kalas där imorn och har ingen aning om vad vi ska köpa och min kusin han fyller med år så vi måste skicka med present till honom ahhhh jag som hade tänkt klippa mig med...allt har bara gått så fort hade ju 2 v att fixa allt detta på och NU bara 1 dag får nog strunta i frissan?! Kanske...hihi
Nu ska jag iaf ner till tvätten så det blir klart!

Ha det så bra

Bebisen

Idag har jag & Ludde fått se den lille bebisen han var så söt!!!! Sötast i världen!!!
Barnmorskan kunde inte riktigt se men hon trodde att det skulle bli en liten pojke, lille Julius!! Är världen lyckligaste!!!! Nu ska jag gå o vila igen haha sov absolut ännu sämre i natt trodde hela tiden att vi skulle försova oss...

Ha det så bra

image4

Magen

Växer så det knakar!! Och ont gör det både i den och i ryggen...men tillslut får vi ju nått helt underbart!! En liten bebis!! Imorn är det dags för ultraljud börjar nästan räkna timmarna, det är så spännande!
I natt har jag sovit jätte dåligt :-( Vaknade och hade jätte ont i höger sida av magen RIKTIGT ont det går knappt att beskriva försökte inte göra så mycket ljud av mig för att inte väcka Ludde men det var lönlöst ibland går det inte att va tyst när man har sån smärta. Och sen när han väl vakna kunde jag bara släppa allt det hjälper lite i alla fall psykiskt att "skrika" eller gnälla kanske är rättare ord...när man har ont! Tillslut bara släppte det och äntligen kunde jag somna om en liten stund.

Idag händer inte för mycket...som vanligt tänkte faktiskt gå o nanna en liten stund nu eftersom det var väldigt orolig sömn i natt o det känns nu!! O sen för att jag har ont i ryggen!! Sen får jag se om jag kanske åker o simmar lite senare
Seeeen är det packningstaijm!!!!!!!!!!!
Vet inte vad man ska ha med sig?? 2 veckor är ganska lång tid... så det blir en hel del kläder!!


Tisdag 23 okt - växlande moln & regn 27 grader

Onsdag 24 okt - molningt 27 grader

Torsdag 25 okt - Övervägande soligt 26 grader

Fredag 26 okt  - växlande moln & regn 26 grader

Ser väl sådär ut för vädert på teneriffa fast huvudsaken är att där är varmt och jag åker dit med min älskling. Kan va skönt om det någon dag är molnigt (fast det var typ varje dag denna veckan haha) om man ska göra någon utflykt så slipper man tråna efter stranden hihi men jag är nöjd av att bara få åka iväg!



Vill ju inte se ut sådär när jag kommer hem hahahaha

Ha det så bra


Snyft

Då var lilla Peggy såld...var sorgligt att se henne köra iväg så där!

Åkte buss in till stan idag o fika med en kompis, jätte trevligt !! Men ska nog laga min cykel för mycket bussresande lär det inte bli dem kör ju som galningar blev jätte åksjuk både in till stan o hem från stan suck

Nu är ultraljudet nära weeehoooo och resan med längtar så himla mycket!!!

Min kärlek slutar inte förrän sent idag..o hela veckan :-( han är inte hemma förrän kl halv 11 idag vad ska jag göra då?? Kommer förmodligen inget på TV heller som vanligt.

Ja roligare blir det nog inte

ha det så bra


Fredag...igen

image3

Jaha då var det fredag igen och solen skiner, fast det år nog inte så varmt ute så får nog ta på mig en del om jag ska ta mig ut.
En kille ringde på bilen och han är på väg hit o ska titta på den!! Hoppas att den blir såld idag.

Ikväll är det hockey...MIF-Rögle jag och Marlein ska gå som vanligt.

Nu är det bara 5 dagar kvar till Ultraljudet, jag längtar jätte mycket...tänk att vi ska få se den lille rackaren för första gången!!

Får nog ner och städa ur bilen så han kan ta den direkt om han vill haha inte för att det är något fel på den men det är helt sorgligt o ju fortare ju bättre!

Igår vad Yvette o hennes kille här hemma oåt middag, spagetti & köttfärssås mums det var mysigt hennes mage har växt jätte mycket, fast det är iofs inte så långt kvar till det är dags för henne hihi ska bli så spännande.

Ludde slutar tidigt ifrån sin kurs idag meeeen så måste han jobba lite efter den så han kommer hem halv 7 o jag går 6 snyft kommer vi gå om varandra!!!! Fast sen kommer jag hem igen direkt efter hockeyn. Det är helt galet hur mycket jag saknar honom hela tiden...vi är varje dag nästan men iallafall mornar o kvällar men varje gång han går eller jag går någonstans så saknar jag honom jätte mycket även om det bara är någon timme... LOVE
Älskar honom av hela mitt hjärta, är så glad att jag träffat honom finns ingen som han!!! I min värld!!!

Nu ska jag gå ner o fixa bilen lite

Ha det så bra

Bil byte?!

image2
Dags att skaffa större bil nu??? Barnvagn och allt ska ju få plats i den snart.
Har lagt ut min lilla ögonsten på blocket får se om den blir såld..fick ett erbjudande idag om en som ville byta sin bil mot min?? En saab 95...låter skumt men absolut värt att kolla upp!!

Gjorde vid mina naglar igår, frans manikyr...vill ju vara så fin som det bara går nu när vi ska på kärleks semester i 2 veckor hihi

Skulle åkt till jobb idag..fått papperna till F-kassan ifyllda men jag bara skjuter upp det hela tiden...mår inte bra kan iofs se om jag gör det lite senare i eftermiddag när jag kanske, förhoppningsvis mår lite bättre.

Tänkte faktiskt börja packa så smått idag mellan serierna har lagt upp resväskan på golvet så att jag kan lägga i saker efterhand som jag kommer på något. Mycket man ska tänka på men inte för mycket för då kan man inte handla något med sig hem sen...får ju bara väga ett viss antal kilon den där väskan!!

Ha det så bra

Trött...

Idag är det jätte tråkigt väder, grått suck.
Har sovit jätte länge o jätte dåligt men har ont lite överallt känns det som. Det är heller inte kul att stiga upp när det är så tråkigt väder men men nu är jag uppe och får se vad denna dagen har att ge.
Skulle egentligen till jobb och få ett papper påskrivet men tar det imorn istället, ska gå upp i tid då.

Har nyss ätit mannagrynsgröt mums så nu är jag mätt och belåten och förhoppningsvis bebisen med!!

Om 1 vecka och 5 dagar flyger jag och min älskling till teneriffa!! Ska bli så härligt att få komma bort, ska va borta i 2 veckor och bara njuta av varandra!
Det är vi värda...mest han iofs för han har jobbat som ett djur medans jag legat hemma ... men jag har legat hemma o varit "sjuk" i nästan 3 månader så jag är värd det lite med hihi få ladda batterierna där nere och komma hem som nya människor!

Om 1 vecka och 2 dagar ska vi på Ultraljud och få se den lille/a för första gången, ska bli så spännande!!! Också får vi förhoppningsvis reda på vad det blir för kön!! Vill så gärna veta. Har hittat 2 jätte fina vagnar 1 till flicka o 1 till pojke...och jag kan ju inte köpa båda!!! Men vi får se grodden kanske inte vill visa sig!

Nu ska jag in i duschen o sen får vi se hur denna dagen slutar!!

Ha det bra

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0