Torsdag

Var på öppna förskolan i morse med Yvette & Cassandra, Malin & Isabella, Sara & Damien, Lina & Lova och nere i kyrkan var även Johanna & Elliot och Sanna & Luca :-)

Sjöng, umgicks och fikade :-)









Sen skulle jag jobba ett par timmar så farmor kom o passa Julius :-) så gick jag o jobba (blev bara 40 min suuuuck) är redan så trött på detta jobbet....inte pga arbetsuppgifterna med simskolan det är jätte roligt! Bara allt annat se hur länge jag stannar!!! Orkar inte med krångel för då kan jag lika gärna vara mammaledig!!!!

Ha det så bra

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej! På Söndag kl 10-14 Det ska vara bredvid idrottsplatsen bakom skolan Ängsdalsvägen. Ska tydligen inte gå o missa djuren (giraff mm) är i hyfsat normal storlek :-D När är det öppen förskola på krykan?? Är det mycket hallelujah? /Mia

2008-09-06 @ 11:14:54
URL: http://miabencke.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja jag hade tänkt att gå dit nu på torsdag. /Mia

2008-09-08 @ 12:15:40
URL: http://miabencke.blogg.se/
Postat av: Mia

Idag har jag varit i Bara o hälsat på en väninna som är hemma över julen (hon bor egentligen på Island) så det var kul, ska dit på lördag igen när hennes äldsta son fyller 2!



Hmm känner en tjej från Bara, hennes syster bor på Island.. Jenny Karlsson heter hon. Måste vara samma person eller?? Och hur känner du Johanna nyfikenHa det bra!



2008-09-08 @ 12:22:08
URL: http://miabencke.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej!Jaha där ser man!! Världen är bra liten i bland! Jenny och jag gick i samma klass på gynmasiet! Jag ska sova över hos min mamma i natt så jag kör dit där, men vi ses ju där i så fall!



2008-09-10 @ 08:32:11
URL: http://miabencke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0