Flytt

Äntligen har vi flyttat till den nya lägenheten ute i Bunkeflostrand!! Så himla skönt, fortfarande mycket som ska på plats men bara av att vara här o slippa den gamla är så himla skönt!!!!

Mycket bättre än vi förväntat oss...var inte så sugna på den när vi var på besiktning han som hade bott här var ingen hejare på att städa. När jag o Ludde körde hem efteråt kände ingen av oss för den nya lgh suck ville stanna kvar på Limhamn! Meeeen nu är det helt underbart. Samma kväll åkte Ludde ut här o städa allt från tak till golv så när jag o Julius kom ut sen när det var dags att flytta in var det så fint o rent att känslan blev helt annorlunda.
Nu som sagt har vi fortfarande saker att pilla med men det stora är på plats, matbord, soffa, tv, säng...men det tar sin lilla tid speciellt när man har en liten bebis att ta hand om o när Ludde jobbar så konstiga tider.
Idag är han ledig o kör fram o tillbaka till den gamla lgh o hämtar saker :-) sen i helgen är han med ledig så då får vi förhoppningsvis upp tavlor o hyllor mm

Vår nya lägenhet känns så lyxig nu helt nytt allt o stor uteplats, tvättmaskin, torktummlare & golvvärme på toa. nackdelen är att det är så små sovrum men det kan vi ta (mindre att städa ju)

Julius verkar trivas även om han är lite kinkig nu för tiden o bara vill äta, äta o äta hela tiden han blir en liten tjockis!!!

Imorn ska vi till BVC o se hur mycket han har gått upp denna gången sist vägde han 4.5 kg hihi

Nu ska jag sortera kläderna i garderoberna o sen lägga in en ny maskin tvätt tills Ludde kommer tillbaka.


Ha det så bra


Kommentarer
Postat av: sofie & Liam

Låter som att ni har det super. Du får säga till när du orkar & har tid att ses en stund =) Vi kanske kan komma hem till er om ni inte vill ge er ut =)nÄr ju nyfiken på den lille :D
kram på er!

2008-04-08 @ 20:14:44
URL: http://liampromsriadelsgard.blogg.se
Postat av: Therese

hej gumman grattis till nya lägenheten gud vad mysigt ser fram emot att se bilder på den! o var är förlossningsberättelsen va? berätta nu alla äckliga detaljer :P kramar

2008-04-09 @ 07:32:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0